I din kundvagn:


Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUpon

OBS: Om du beställer 1 valfri bok till så får du 10% rabatt på hela beställningen

PS: Alla beställningar över 700 kr är fraktfria, du har nu 208 kr kvar till fraktfritt!

Läs om andra populära böcker och få rabatt på hela beställningen
Klicka på en kategori och läs mer:

Handbok i att leda sig själv - 258 nödvändiga tips för dig som egentligen bara står och stampar på samma fläck
Författare:
Stefan Ekberg
Jämför priset
Adlibris - 230 kr
Bokus - 227 kr
CDON - 219 kr
Hos oss just nu - 196 kr
Frakten kostar bara 39 kronor inom Sverige, hur många böcker du än beställer! Alla beställningar över 700 kronor skickas fraktfritt.
Klicka här för vår köpinformation

Självdisciplin låter så tråkigt, men egentligen handlar det om att lyckas få sig själv att göra något som är nyttigt och bra, men som man av olika skäl hela tiden frestas att bara skjuta upp.

Det kan handla om att äta nyttigare, träna mer, gå ner i vikt, söka det där jobbet man vill ha eller att få något annat gjort som leder vidare till positiva saker.

Sedan har vi ju också den andra sidan av myntet – dvs. allt det där som vi nästan alltid lyckas göra istället: Vi äter upp chipsen, vi skyller på dåligt väder för att slippa ta en långpromenad och vi stannar kvar på vårt tråkiga jobb bara för att vi inte får ändan ur vagnen och vågar ta steget mot något nytt och bättre.

Den här boken är fulladdad med idéer på hur du ska få ett bättre driv för att åstadkomma saker, så att ditt liv blir roligare och rikare på alla sätt.

(Läs den om du vågar lyssna på vad den där inre rösten har viskat till dig allt oftare på senare tid).

Citatet
“Möjligheter knackar på dörren en gång, men frestelser lutar sig alltid mot dörrklockan.”

Så här tycker läsarna

"Det som skiljer den här boken från andra i genren och också är dess förträfflighet är alla korta handfasta tips! Den är full av kraftfulla råd och är enkel att slå upp när motivationen tryter. Det är som om någon sammanfattat alla mina ledarskapsböcker i en enda späckad handbok. Inget tomt prat för att fylla ut sidorna. Boken ligger ständigt överst i högen av böcker på nattduksbordet! Förutom att den hjälper mej att coacha mej själv så har jag haft väldig nytta av den då jag jobbar med att coacha andra. Inte sällan börjar jag prata med vänner och kollegor kring tipsen i boken och får ofta höra att jag inspirerat dom till att göra den förändring de längtar efter. Och det gör mej väldigt väldigt glad! Boken är en must have för alla som är villiga att ta ansvar för att leva det liv de önskar!"
Tanja Sivonen, HM

”Lättfattlig, ingen "tung" bok att plöja igenom. Bra format och snygg layout. Den här boken boostar mig med självdisciplin och jag bläddrar i den titt som tätt när jag tar en kaffepaus, eller som kvällslektyr framför brasan. Jag kan verkligen konkret överföra tips till just min verksamhet = love it!
Annica Larsson, Kroppsverkstan

”Den är perfekt att alltid ha med sig eller placerad på ett ställe som gör att man alltid kan ta upp den när man har lite tid över. Genom att lägga någon ynka minut om dagen hjälper den dig att hålla mod och fokus uppe på dina mål men den hjälper även med tips om hur man kan prioritera och strukturera för att göra det enklare att lyckas fortsätta. Boken har hjälpt mig att hålla modet och fokus uppe då jag håller på att starta upp ett eget företag men även i mitt vanliga jobb har det hjälpt mig att fokusera, prioritera och sträva efter rätt saker och inte försöka göra allt på en och samma gång.”
Jonatan Gunnarsson, Varberg

"Jobbig bok som ställer mig mot väggen hela tiden. Jag skojade bara. Det här är verkligen en energikick att plocka fram hela tiden och tvinga sig själv att läsa istället för att låta latmasken i en bestämma."
Johan Andrén, Helsingfors

"Jag gillar att det är så lätt att ta till sig tipsen. Bara att bläddra fram ett och testa. Superbra format som gör att man kan ha med sig boken. Om jag ska säga något negativt så är det väl att man börjar analysera sin omgivning så förbaskat."
Roger Svensson, Täby

"Jag sitter på bussen och måste bara skriva till er om ”Handbok i att leda sig själv,” Jag skrattar högt åt hur den kniper åt om mina nerver och avslöjar mina svagheter. Nu ska jag göra karriär och jag vet hur. Tack för det…”
Bea Forsberg, Boden

"Inte visste jag att det var så lätt att få självdisciplin. Ja, lätt och lätt – men nu har jag verktygen i alla fall. Det finns inga undanflykter längre."
Staffan Holmström, Skara

"Nu är ni på Redaktion där igen –och petar på mig för att jag ska bli bättre. Det är toppen. Jag har köpt en bok men vill ha tio till så jag kan ge bort dem till alla latmaskar på jobbet."
Hasse i Kramfors

"Boken var väldigt lättläst med korta och bra tips som man kunde ta till sig direkt av det man kände att man behövde. Läste den från pärm till pärm men har sedan suttit och slagit i den och läst lite här och där för att påminna mig själv. Boken har hjälpt mig att jobba mer målmedvetet. Att få mer självdisciplin och att inte skjuta upp saker och ting framförallt med mitt nystartade företag."
Therese Simonsson, Trelleborg

"Tack så ofantligt mycket för den sparken i baken. Jag har behövt den länge..."
Anders Nilsson, Sveriges solsida

”Det bästa med boken är att man inte behöver läsa sida upp och sida ner. Den är full av användbara tips att testa direkt och jag måste säga att mitt liv faktiskt har blivit bättre av den här boken.”
Johan Berg, Vara

”Formatet är toppen. Man kan ha med den på bussen, i väntrummet eller var man råkar fastna en stund och bara ta till sig idéerna direkt.”
Elisabeth Karlsson, Grisslehamn

”Jag ler igenkännande när jag läser boken. Det är så mycket jag borde göra och nu har jag fått det jag känt bekräftat. Tack!”
AnnLouise Bergström

”Min bok försvann direkt när jag sa hur bra den var till mina kollegor. Jag vill beställa en till alla på jobbet.”
Sören Blom, Boden

”Jag har använt boken till att strössla smarta tankar runt omkring mig på jobbet. Alla tror nu att jag är effektivitetens mästarinna. Kul.”
Inger Hansson, Malmö

”Jag har blivit typ världens jobbigaste människa hemma och på jobbet. Var det så ni hade tänkte det så har ni lyckats. Skämt åsido. En jättebra bok som jag varmt rekommenderar alla som vill få saker gjorda. Boken är upplagd så lätt – bara att slå upp och ta till sig tipsen. Inget tjafs och krångel eller teoretiska modeller. Just do it!”
Cecilia Johansson, StockholmSmartare-liv.se är ett projekt inom Bokförlaget Redaktionen och Ego Förlag
Webbredaktör - frida@smartare-liv.se | Sitemap