Kundvagnen är tom
Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkListStumbleUpon

Tack för uppmärksamheten :-)Stefan Ekberg
Driver Bokförlaget Redaktionen och EGO förlag där flera av Sveriges vassaste författare skriver om hur livet kan bli enklare både privat och på jobbet
stefan@redaktionen.se

Wow! Vilket år vi har haft. Vi hade så många storsäljande böcker på en gång att vi till slut fick 100 000 kr över att ge bort till organisationen Love and Hope (som jobbar mot barnprostitution) och 50 000 kronor till organisationen Dogrescue (som räddar rumänska gatuhundar).

Bara det gjorde årets nästan löjligt höga arbetsbelastning värd besväret. Så tack till dig och alla andra kunder som hållit oss under armarna och på tårna samtidigt


Den här sajten är till för att göra ditt liv lättare
Jag har jobbat med affärer i 20 år och älskar det men eftersom jag alltid har brunnit för personlig utveckling utan flum, alltså sånt som gör våra liv enklare och roligare istället för svårare och tråkigare. Det är sånt jag vill ska samlas på den här sajten.

Jag har en bakgrund som såpaförfattare (Vänner och Fiender, Nya tider osv) och har skrivit några romaner men har också haft en frågespalt om män i Damernas Värld och varit krönikör på Radio Stockholm. Men framför allt har jag intresserat mig för personlig utveckling hela livet. Min bakgrund är lite speciell. Jag stack hemifrån som 14-åring eftersom båda mina föräldrar var missbrukare och jag hittade den värld jag längtat efter i böcker. Nu i den här åldern med massor av erfarenheter om hur man kan göra när man kör fast, så är det kul att skriva om det. Jag har bland annat skrivit boken "Så blir du framgångsrik - utan pengar, utan kontakter och med helt fel bakgrund"

Jag tänker på mitt liv som om det vore en prototyp - gör du också det?
Det finns inte en enda människa i världen som bara föds och sedan lever ett perfekt liv. Däremot finns det många som går runt och är missnöjda över sina liv och känner sig orättvist behandlade. Det är nästan lite lustigt. För livet är inte perfekt för någon. Det är därför de smartaste människorna ser sina liv som prototyper, ofärdiga produkter som kan och måste förbättras hela tiden. Som en uppfinnare experimenterar, upptäcker och förändrar där det behövs, så tror jag att man lever bäst. Det är för att utveckla den där prototypen som den här sajten och böckerna finnsLägg gärna till mig som vän på Facebook så jag får se vad du har på gång :-)

Du kan läsa mer om mig på Wikipedia.

Nu ska jag sluta tjata om mig själv.

Våra mest populära böcker hittar du här

Här kan du läsa tipsartiklar om:
Personlig utveckling
Bättre relationer
Hälsa
Dina pengar
Du och jobbet
Ditt familjeliv
Bli framgångsrik


Jag inser en sak direkt
Den här sajten kommer aldrig att bli riktigt färdig. Jag kommer att få tillbringa tjugo år för att få till alla artiklar jag vill ska finnas här. Kul! Om du vill hänga med i utvecklingen och få tips direkt i din e-post så går det alldeles utmärkt att prenumerera gratis på tipsbrevet Smartare liv genom att fylla i din e-postadress i rutan här:


Smartare liv är tipsbrevet för dig som vill ha bättre balans i tillvaron. Du får konkreta tips om allt från personlig utveckling, konkreta råd om dina pengar, familjeliv och jobbet - allt för att du ska kunna leva ett smartare liv. Det är såklart GRATIS att prenumerera. Du får brevet varannan vecka och kan avsluta din prenumeration när du vill med bara en knapptryckning.

Här kan du se om en gratisprenumeration på "Smartare liv" är något för dig.

EXTRA BONUS - som prenumerant är du med i månadsutlottningen av bokpaket med böcker som hjälper dig att leva ett smartare liv.

Fyll i din e-postadress i rutan
Kom ihåg att alla uppgifter du lämnar till oss: namn, postadress och e-postadress - stannar i företaget. Din adress kommer inte att säljas, bytas eller delas med andra företag, organisa-tioner eller privatpersoner.
Det finns en bokhandel här också

Alla böcker i bokhandeln till vänster (i menyn) kan beställas direkt från den här sajten. Böcker levereras till dig med faktura i (så du slipper stå på Posten och krångla med postförskott) och du har 30 dagars returrätt på alla böcker. Vi skickar böcker varje dag, till och med under storhelgerna.

Våra mest populära böcker hittar du här
Böcker om personlig utveckling
Böcker till jobbet

Vill du lägga någon av våra artiklar på din egen blogg eller hemsida?
Vi delar gärna med oss av vårt innehåll men vill gärna ha en klickbar länk till www.smartare-liv.se i slutet av artikeln där du lägger upp den - av ren artighet


Välkommen hit

Bästa hälsningar

Stefan Ekberg
Innehållsansvarig
stefan.ekberg@redaktionen.se
Bokförlaget Redaktionen i Stockholm AB
BOX 23043
104 35 Stockholm
Orgnr 556548-0125Smartare-liv.se är ett projekt inom Bokförlaget Redaktionen och Ego Förlag
Webbredaktör - frida@smartare-liv.se | Sitemap